Vacature Ambulante Hulpverlener

Stimulans is een kleinschalige zorgorganisatie en levert maatwerk op het gebied van individuele begeleiding en dagbesteding.

Stimulans heeft de missie om voor iedereen met een hulpvraag op het gebied van leven, wonen en werken passende zorg te bieden. Onder passende zorg verstaat Stimulans zorg die als een maatkostuum om mensen met een hulpvraag heen valt. Het handhaven van de zelfredzaamheid en het behouden van de regie over het eigen leven zijn daarin belangrijke kernwaarden.

Wij groeien (bewust) langzaam en hebben inmiddels ruimte om jou aan te nemen!

Jij bent een man of vrouw die met warme betrokkenheid en gepaste afstand ons deskundig en enthousiast team wilt komen versterken. Het werk bestaat uit ambulante begeleiding veelal bij de mensen thuis. Je plant zelf je afspraken in wat voor veel vrijheid zorgt, maar tevens zelfstandigheid en verantwoordelijkheid vereist. Uiteraard kun je op ons kantoor je teamgenoten ontmoeten.

Jij bent een generalist, SKJ geregistreerd, in het bezit van een auto en kan per 1 september beginnen

Het betreft een functie voor 12-24 uren (met kans op uitbreiding).

Als je nieuwsgierigheid is gewekt nodigen we je uit om voor 24 juli 2019 je sollicitatiebrief en CV te sturen naar onderstaand postadres of per mail naar: info@stimulanssappemeer.nl

Stimulans
T.n.v. Miranda de Vries
Postbus 122
9600 AC Hoogezand

De gesprekken zullen plaats vinden in de week van 22 juli 2019.
Als je eerst meer informatie wilt over de inhoud van de vacature, kun je bellen met Miranda de Vries, algemeen directeur 06 460 256 55