Vacature Ambulante Hulpverlener en Invalkrachten

Stimulans is een kleinschalige zorgorganisatie en levert maatwerk op het gebied van individuele begeleiding en dagbesteding.

Stimulans heeft de missie om voor iedereen met een hulpvraag op het gebied van leven, wonen en werken passende zorg te bieden. Onder passende zorg verstaat Stimulans zorg die als een maatkostuum om mensen met een hulpvraag heen valt. Het handhaven van de zelfredzaamheid en het behouden van de regie over het eigen leven zijn daarin belangrijke kernwaarden.

Wij groeien en hebben inmiddels ruimte om jou aan te nemen!

Jij bent een man of vrouw die met warme betrokkenheid en gepaste afstand ons deskundig en enthousiast team wilt komen versterken. Het werk bestaat uit ambulante begeleiding veelal bij de mensen thuis. Je plant zelf je afspraken in wat voor veel vrijheid zorgt, maar tevens zelfstandigheid en verantwoordelijkheid vereist. Uiteraard kun je op ons kantoor je teamgenoten ontmoeten.

Jij bent een generalist, (SKJ geregistreerd), beschikt over een relevante opleiding, in het bezit van een auto en kan per 1 september beginnen. Het betreft een functie voor 14-28 uur aan vaste uren en daarnaast vragen wij invalkrachten met minimale basisuren waarbij doorgroeimogelijkheden zijn naar vaste uren.

Wij bieden:

- Een enthousiast en deskundig team
- Salaris conform cao Sociaal Werk
- Bij goed functioneren is er uitzicht op een vast dienstverband.
- Ruimte voor intervisie en supervisie

Als je nieuwsgierigheid is gewekt nodigen we je uit om voor 17 augustus 2020 je motivatiebrief en CV te sturen naar onderstaand postadres of per mail naar: info@stimulanssappemeer.nl

Stimulans
T.n.v. M. de Vries-Hoving
Hoofdstraat 39
9601 EA Hoogezand

Als je eerst meer informatie wilt over de inhoud van de vacature, kun je bellen met Miranda de Vries, algemeen directeur, 06 460 256 55